Groenten » Pluk.app/inschrijven

Pluk.app - inschrijven

Inschrijven

De Pluk app is een web based app. Dat wil zeggen dat je naar een website surft telkens je deze opent en dus niets installeert op je telefoon, maar ook dat je die vanop je pc kan bekijken.

 

Inschrijven voor Het Mosterdzaadje doe je door de verschillende pagina's te doorlopen onder 'Registreer'. Hierin worden je gezinsgegevens gevraagd aangezien voor de zelfpluk je leeftijd van de kinderen van belang is en natuurlijk het aantal volwassenen. Je mailadres is ook nodig voor communicatie. Je adres en tel nr is niet noodzakelijk, maar kan handig zijn dat ik dat heb. Dat is dus optioneel om dat correct in te vullen.

 

Je type oogstaandeel kies je helemaal op het einde, de app berekent automatisch je oogstaandeel nadat ik je heb toegelaten. Dit laatste gebeurd handmatig, ongeveer 1x/week in het voorjaar of als je me laat weten dat je inschreef. Op dat moment krijg je een mail met betaalverzoek (link naar Molly). Eens de betaling voldaan is, is je inschrijving definitief.

 

 

Inloggen

Via de pluk app kunnen deelnemers inloggen en kijken wat er te oogsten is, waar het staat en eventuele oogsttips vinden.

De app is zowel mobiel als op de desktop/laptop te bekijken via een gewone browser (firefox, chrome, ...) en moet dus niet gedownload worden. Kan je (oude) gsm al op internet, dan kan je het dus ook bekijken als je een data plan hebt of via wifi.

 

Meer oogstinfo kan je mogelijk ook vinden op het youtube kanaal als je twijfelt over hoe je iets moet oogsten. Vind je het daar niet en twijfel je toch, laat dan even iets weten ;-)
Dan kan ik een korte uitleg geven en misschien zelfs een nieuw filmpje maken, want als jij het niet weet, dan ben je zeker niet de enige!!

 

Rechtstreeks naar de pluk.app via mosterdzaadje.pluk.app (dus zonder www ervoor!)