Lekkere feestenHet heeft stevig gevroren en het heeft mooi gedooid. De groenten op het veld trekken zich recht na een pittige winterprik; de aardpeer kan uit de grond geriekt worden, de winterpostelein komt piepen, en de krulkool – tja, de krulkool, die is gewoon onverwoestbaar.

 

@Balen pakkettenveld 2023

De allerlaatste groentepakketten van dit jaar liggen ondertussen bij de afhaalpunten. Misschien worden de groenten op dit eigenste moment al ergens op een keukenaanrecht verwerkt tot een feestmaal. Misschien ben jij wel een van de gelukzakken die dat spoedig op hun bord krijgt. De natuur plooit terug op zichzelf en ook wij nemen even de tijd om de batterijen op te laden. Wij hopen alvast dat je een smaakvol en voedzaam 2022 achter de rug hebt.

Voor 2023 wensen we je:

Vruchtbare grond, voor alle zaadjes die je plant en een overvloedige oogst, om te delen met de mensen die je graag ziet.

Een zelfplukabo of een groentepakket voor het seizoen van 2023 kan je nu al bestellen via onze webshop. Gespreide betalingen voor het jaarlijkse oogstaandeel zijn mogelijk; kijk op de webshop of stuur gerust een mailtje.

 

Lekker(e) feesten

Boer TuurTuur Vangeel - 31-12-2022Andere blogposts